Dunaj blog

  1. TEDEN

V ponedeljek smo sli prvic v sluzbo. Bilo je malo zmede zaradi prevoza ampak smo se hitro orientirali. Ko smo prispeli do sluzbe smo ugotovili, da skoraj nihce od sodelavcev ne govori anglesko, kar je zelo otezilo delo. Kljub temu smo se vsi znasli in preziveli prvi dan. Domov smo se vrnili precej pozno in zato nismo imeli casa, da bi sli v mesto.

V torek smo sli drugic v sluzbo. Ni bilo vec taksne zmede glede prevoza. V sluzbi je bilo veliko zabavnih trenutkov za katere je bil zasluzen sodelavec Boban. Po koncani sluzbi smo se odpravili v Obi kjer smo kupili delovna oblacila. Zatem smo sli domov kjer sedaj pisemo blog.

v sredo smo tretjic bili na delu. Po koncanem delu smo se odpravili v mesto. Tam smo jedli in bili v trgovini. Tam smo se tudi malo sprehodili in si ogledali mesto.

Danes je cetrtek in ze cetrtic smo bili v sluzbi. Se sreca da smo se zmenili da nam jutri ni treba delat in se nam lahko vikend zacne ze en dan prej. Po sluzbi smo se odpravili v trgovino in za vecerjo nam je Gal naredil palacinke.

V petek smo se vsi prav dobro naspali, ker nismo sli v sluzbo. Ko smo se vsi zbudili smo se odpravili v mesto. Tam smo si prvo ogledali znamenito cerkev karlskirche. Nato smo se razdelili in sta se Luka in Jan odpravila v trampolin park, Dejan in Gal pa v muzej Albertina.

V soboto smo sli raziskovat mesto, malo smo pokukali v razne trgovine, in si ogledali nekaj kulturnih znamenitosti. Kasneje sta se Jan in Luka odpravila na bazen, medtem ko sta si Gal in Dejan ogledala muzej.

V nedeljo smo smo bili v apartmaju in se nismo dosti potepali naokrog. Vseeno pa nismo lenarili saj smo pocistili stanovanje in se lotili drugih gospodinjskih del. Zvecer smo sli na pico v mesto. Nato smo se zgodaj odpravili spat saj moramo biti spociti za delo.

1 comment

Leave a comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja